Четвер, 01 червня 2017 10:07

Щодо професійного свята - Дня працівників легкої промисловості

gerbАсоціація «Укрлегпром» з 2000 року об'єднує провідні галузеві підприємства на добровільних засадах та представляє інтереси вітчизняних виробників легкої промисловості в органах державної влади й на інших рівнях з метою сприяння їх розвитку.

Легка промисловість відіграє особливу роль у розвитку національної економіки, обслуговує увесь господарчий комплекс країни, задовольняє потреби населення у товарах народного вжитку та сприяє поліпшенню якості життя. У галузі працює понад 2,7 тис. промислових підприємств, що розташовані у всіх регіонах України. Сьогодні галузь також виконує важливе завдання із забезпечення обороноздатності держави у виготовленні якісного речового майна для Збройних Сил України.

У 2016-2017 рр. легка промисловість демонструє позитивну динаміку розвитку виробництва та нарощування експортного потенціалу. У галузі зайнято понад 80 тис. осіб - 3,6% кадрового промислового потенціалу.

Подальші позитивні зрушення у розвитку галузі неможливі без відновлення довіри національного бізнесу до держави, гарантування дотримання прав власності, забезпечення свободи підприємництва, зменшення фіскального навантаження, розширення можливостей участі в державних закупівлях, забезпечення балансу інтересів великого і малого бізнесу, створення рівних умов конкуренції на внутрішньому ринку.

Тому Асоціація «Укрлегпром» спільно з Українським Союзом промисловців і підприємців за підтримки Кабінету Міністрів України проводить Форум «Укрлегпром»: Промисловий діалог з Урядом» за участю представників галузевих підприємств, установ, організацій, державних органів виконавчої влади для налагодження промислового діалогу, обговорення актуальних питань та бізнес-ініціатив щодо відкриття нових можливостей розвитку легкої промисловості, модернізації існуючого виробничого потенціалу, створення робочих місць, підготовки кадрів, розвитку економіки регіонів.

Запрошуємо зацікавлених взяти участь у галузевому Форумі (програма додається), що відбудеться у м. Чернігові 8 червня 2017 року у приміщенні Чернігівської ОДА за адресою: вул. Шевченка, 7.

Реєстрація учасників Форуму (ПІБ, підприємство, посада, контактний телефон) до 2 червня 2017 р. за тел.: (044) 528-14-24 або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додаток: Програма Форуму на 1 арк.

Прочитано 1286 разів