Версія для друку
Понеділок, 10 липня 2017 16:50

УВАГА! КОНКУРСИ!

gerbЗ метою вияву та розвитку галузей економіки  у виробничій сфері, наданні послуг, сприяння створенню та забезпеченню роботи підприємств, щорічно до „Дня міста” проводяться міські конкурси на звання „Підприємство року”, „Меценат Умані” (Кращий учасник добродійних акцій), „Кращий за професією в економічній сфері”.

Для участі у міських конкурсах необхідно надати техніко-економічні показники роботи підприємства за 7 місяців 2017 року та за відповідний період 2016 року за визначеними формами та пропозиції щодо кандидатури на здобуття звання „Кращий за професією”.

I. Конкурс на звання „Підприємство року” (додаток 1) проводиться в номінаціях:

1. Підприємство-роботодавець.

2. Підприємство-інноватор (додаток 2).

Враховується  інноваційна діяльність підприємства (освоєння нових видів інноваційної продукції, впровадження нових технологічних процесів).

3. Підприємство-господар.

При визначенні переможця (додаток 3) оцінюється прибутковість підприємства, рентабельність, відсутність різного роду заборгованості підприємства, враховуються обсяги інвестиційних капіталовкладень для розширення виробництва, створення промислових та соціально-культурних об’єктів, а також кращий благоустрій підприємства, що  визначається за результатами щорічного міського конкурсу „Чисте місто”.

4. Кращий учасник зовнішнього ринку.

При визначенні переможця (додаток 4) враховується активна участь підприємства в заходах міжнародного співробітництва (семінари, симпозіуми, дольова участь у складі іноземних підприємств, поставки продукції на експорт, імпорт продукції).

5. Кращий платник податків.

Визначається за інформацією Уманської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області щодо найбільших обсягів надходжень податкових платежів, сплатою податків в повній мірі та у відповідні терміни.

6. Кращий товар у промисловій групі.

7. Кращий товар у продовольчій  групі.

При визначенні переможців в 6 та 7 номінаціях (додаток 5) враховуються також наявність сертифікату відповідності на даний товар,  якісні характеристики (залучаються спеціалісти міського відділу стандартизації, метрології та сертифікації, УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В МІСТІ УМАНІ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ), відзначення товару різного роду нагородами, дипломами, відзнаками і т.п., наявність рекламації товару, враховується організація власних виставок продукції  та активна участь підприємства у виставках.

Переможцем конкурсу„Підприємство року”  стає підприємство, що здобуло перемогу в найбільшій кількості номінацій.

ІІ. Конкурс на звання „Меценат Умані” (Кращий учасник добродійних акцій) – переможець визначається за матеріалами про надану благодійну допомогу.

Для участі у конкурсах „Підприємство року” та „Меценат Умані”  подаються до 14 серпня 2017 року такі документи:

-      заява на ім’я міського голови;

-   інформацію про надану спонсорську та благодійну допомогу за період з 01.08.2016 р. по 01.08.2017 р. (за напрямами – заклади освіти, охорони здоров’я, культури, соціальний захист, ремонт доріг, житлово-комунальне господарство, допомога малозабезпеченим тощо).

ІІІ. Конкурс на звання „Кращий за професією в економічній сфері” (додаток 6).

Для визначення переможців конкурсу подаються пропозиції щодо кандидатури на здобуття вказаного звання та враховуються техніко-економічні показники роботи підприємств.

Для участі у конкурсі необхідно подати до 14 серпня 2017 року такі документи:

-       подання на ім’я міського голови;

-       техніко-економічні показники роботи підприємства;

-       виписку з протоколу зборів трудового колективу про визначення кращим за професією.

Умови проведення конкурсу з додатками щодо критеріїв визначення переможців, які необхідно надати для участі у кобнкурсі, розміщено на сайті Уманської міської ради www.uman-rada.gov.ua.

За довідками звертатись у відділ економічного розвитку Уманської міської ради (каб. 325) або за телефоном (04744) 3-33-58, 3-72-78, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТКИ

Прочитано 1682 разів