Четвер, 08 лютого 2018 09:30

Перелік майна міської комунальної власності, яке може бути передано в оренду.

gerbВідповідно до статті 7 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», з метою вивчення попиту, відділ з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради оприлюднює Перелік майна міської комунальної власності, яке може бути передано в оренду. Місцезнаходження обʼєктів: Черкаська обл., м. Умань.

 

1) Нежитлові приміщення, загальною площею 100,5 кв. м, в будівлі Станції юних техніків, за адресою: вул. Садова, 3, для розміщення офісу або торгівельного об’єкту з продажу непродовольчих товарів;

2) Нежитлові приміщення, загальною площею 25,0 кв. м, в будівлі за адресою: вул. Шевченка, 50, корп. №2, для провадження господарської діяльності з медичної практики або розміщення аптеки.

У разі подачі на один об’єкт оренди кількох заяв, перевага надається заявам з пропозицією виду діяльності, зазначеного в цьому оголошенні, а також заявам на повну площу.

При відсутності у заявах пропозицій по використанню, зазначеному в оголошенні, стосовно такого об’єкта можуть бути розглянуті інші пропозиції.

У разі виникнення розбіжностей в даних про площу, адресу або класифікацію об’єкта, що зазначені в цій публікації та зазначеними у технічній документації, за остаточні приймаються дані, зазначені у технічній документації, виготовленій більш пізніше.

Заяви на оренду подаються в установленому порядку.

Заяви приймаються за адресою: м. Умань, площа Соборності, буд. 1, кімн. №319 (для юридичних осіб) та №322 (для фізичних осіб) протягом робочого часу – пн.-чт.: 8:00-17:15, пт.: 8:00-16:00.

Кінцевий термін подання заяв: 23 лютого 2018 року включно.

За роз’ясненнями або додатковою інформацією звертатися за адресою: м. Умань, пл. Соборності, буд. 1, кімн. №215 або за тел. (047-44) 3-72-85.

Прочитано 1351 разів