Версія для друку
П'ятниця, 28 грудня 2018 12:30

Перелік майна міської комунальної власності, яке може бути передано в оренду

 

gerbОрендодавець – відділ з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради оприлюднює Перелік майна міської комунальної власності, яке може бути передано в оренду;

місцезнаходження обʼєктів: Черкаська обл., м. Умань: нежитлові приміщення, загальною площею 79,0 кв. м, в будівлі за адресою: вул. Кизила Андрія, 12, для розміщення громадської або благодійної організації, що провадять діяльність у сфері надання соціальної допомоги.

У разі подачі кількох заяв, перевага надається заявам на повну площу та з пропозицією виду діяльності, зазначеного в цьому оголошенні.

При відсутності у поданих заявах пропозицій на повну площу або по зазначеному в оголошенні використанню, стосовно такого об’єкта можуть бути розглянуті інші пропозиції.

У разі виникнення розбіжностей в даних про площу, адресу або класифікацію об’єкта, зазначених в оголошенні та зазначеними у технічній документації, за остаточні приймаються дані, зазначені у технічній документації, виготовленій більш пізніше.

Заяви на оренду подаються в установленому порядку.

Заяви приймаються за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, кімн. №319 (для юридичних осіб) протягом робочого часу – пн.-чт.: 8:00-17:15, пт.: 8:00-16:00.

Кінцевий термін подання заяв: 15 січня 2019 року включно.

Прочитано 744 разів