П'ятниця, 19 квітня 2019 12:54

Оголошення про намір передати комунальне майно в оренду

Орендодавець – відділ з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради оголошує по намір передати в оренду обʼєкти міської комунальної власності, розміщені в м. Умань Черкаської області:

  • нежитлові приміщення 1-го поверху та підвалу, загальною площею 434,2 кв. м, в будинку за адресою: вул. Успенська, 190/2, для розміщення торгівельного обʼєкту з продажу непродовольчих товарів або офісу, максимально можливий строк оренди 2 роки 360 днів;
  • нежитлові приміщення 1-го поверху, загальною площею 131,03 кв. м, в 9-ти поверховому житловому будинку за адресою: вул. Мазепи, буд. 5-б, для розміщення торгівельного обʼєкту з продажу непродовольчих товарів або офісу, максимально можливий строк оренди 2 роки 360 днів;
  • нежитлове приміщення 1-го поверху, площею 21,4 кв. м, в будинку за адресою: вул. Крамаренка, 16, для розміщення субʼєкта господарювання, який здійснює побутове обслуговування населення, максимально можливий строк оренди 2 роки 360 днів.

У разі надходження двох і більше заяв буде оголошено конкурс на право його оренди.

При відсутності у поданих заявах пропозицій на повну площу або по зазначеному в оголошенні використанню, стосовно такого об’єкта можуть бути розглянуті інші пропозиції, при цьому перевага надається заявам на повну площу та з пропозицією виду діяльності, зазначеного в цьому оголошенні.

При надходженні від заявника пропозиції передачі в оренду частини об’єкта оренди, така пропозиція може бути розглянута після узгодження з балансоутримувачем майна щодо можливості та умов виділення запропонованої частини в самостійний об’єкт оренди.

У разі виникнення розбіжностей в даних про площу, адресу або класифікацію об’єкта, зазначених в оголошенні та зазначеними у технічній документації, за остаточні приймаються дані, зазначені у технічній документації, виготовленій більш пізніше.

Передача в оренду захисних споруд здійснюється з врахуванням частини 12 статті 32 Кодексу цивільного захисту України та постанови Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року №138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту».

Заяви на оренду подаються в установленому порядку за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, кімн. №319 (для юридичних осіб) та №322 (для фізичних осіб) протягом робочого часу – пн.-чт.: 8:00-17:15, пт.: 8:00-16:00.

Кінцевий термін подання заяв: 08 травня 2019 року включно.

Прочитано 905 разів