П'ятниця, 19 квітня 2019 12:55

Інформація відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради про проведення конкурсу на право оренди майна міської комунальної власності

І. Обʼєкти майна міської комунальної власності, на право оренди яких орендодавцем – відділом з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради – оголошується конкурс. Право власності на ці обʼєкти належить територіальній громаді міста Умань в особі Уманської міської ради.

  1. Назва об'єкта: частина нежитлового приміщення, площею 12,0 кв. м.

Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Небесної сотні, 17/1.

Балансоутримувач: комунальне підприємство «Комерціалізований магазин №2 «Книги».

Ринкова вартість об'єкта: згідно з висновком про вартість об’єкта оцінки, ринкова вартість обʼєкта станом на 27 березня 2019 року складає без ПДВ 53 300 (пʼятдесят три тисячі триста) гривень.

Умови конкурсу для цього обʼєкта.

Стартова орендна плата становить за базовий місяць оренди березень 2019 року 799,50 гривень без ПДВ.

Цільове призначення: розміщення торгівельного обʼєкта з продажу сувенірної та подарункової продукції.

  1. Назва об'єкта: нежитлові приміщення, загальною площею 5,4 кв. м.

Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Кизила Андрія, 12.

Балансоутримувач: Уманський міський центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх».

Ринкова вартість об'єкта: відповідно до пунктів 12, 25 Методики розрахунку плати за оренду майна міської комунальної власності, затвердженої рішенням Уманської міської ради від 27.02.2008 №2.8-29/5, згідно з висновком про вартість об’єкта оцінки, ринкова вартість обʼєкта станом на 31 грудня 2018 року складає без ПДВ 16 596 (шістнадцять тисяч пʼятсот девʼяносто шість) гривень 14 копійок.

Умови конкурсу для цього обʼєкта.

Стартова орендна плата становить за базовий місяць оренди березень 2019 року 169,94 гривень без ПДВ.

Цільове призначення: торгівля продовольчими товарами (крім товарів підакцизної групи).

ІІ. Умови конкурсу загальні для всіх обʼєктів.

  1. Найбільш ефективне використання обʼєкта за цільовим призначенням.
  2. Дотримання вимог експлуатації об'єкта.
  3. Компенсація (сплата) до моменту укладення договору оренди переможцем конкурсу витрат орендодавця, балансоутримувача або іншого учасника на здійснення незалежної оцінки об'єкта оренди (в т. ч. виготовлення технічної документації, проведення експертизи тощо) та витрат на публікації оголошення у ЗМІ з наданням орендодавцю підтвердних документів.
  4. Інші умови:
  • строк дії договору оренди 2 роки 360 днів;
  • страхування орендованого майна протягом 1-го місяця з дати укладення договору оренди;
  • внесення завдатку в розмірі не меншому, ніж 6 орендних платежів за базовий місяць оренди, який вноситься в рахунок плати за останні 6 місяців оренди;
  • протягом місяця з дати підписання договору оренди укласти угоди з підприємствами, що надають комунальні послуги та (або) з балансоутримувачем про відшкодування витрат на технічне обслуговування орендованого об'єкта, комунальних послуг (вивіз ТПВ, постачання електроенергії тощо), у разі наявності таких послуг, плати за користування земельною ділянкою під об'єктом оренди;
  • повернення переможцем конкурсу орендодавцю протягом 5 робочих днів після отримання підписаного проекта договору оренди.

Основний критерій для визначення переможця конкурсу – найбільший, порівняно з початковим, запропонований розмір місячної орендної плати з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону.

ІІІ. Особи (юридичні або фізичні), яка бажають брати участь у конкурсі на право оренди, подають на розгляд конкурсної комісії такі матеріали окремо на кожен об'єкт:

1) заяву про участь у конкурсі та документи, зазначені в оголошенні про конкурс; якщо учасник конкурсу вже подавав заяву про оренду, яка стала підставою для оголошення конкурсу, після оголошення конкурсу він подає нові пропозиції відповідно до умов конкурсу;

2) зобов'язання (пропозиції) щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якого вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу, гарантії щодо забезпечення сплати орендної плати, тощо;

3) інформацію про засоби зв'язку з ним;

4) відомості про претендента:

а) для юридичної особи:

– документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;

– посвідчені нотаріусом копії установчих документів;

– завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік, з відміткою органу ДФС;

– довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

б) для фізичної особи:

– копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність;

– завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

– завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб'єкта малого підприємництва – фізичної особи-платника єдиного податку з відміткою органу ДФС.

5) документ, що підтверджує внесення завдатку в розмірі не меншому, ніж 6 орендних платежів за базовий місяць оренди; учаснику який не порушив зазначені умови конкурсу та вимоги Порядку проведення конкурсу на право оренди майна міської комунальної власності, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 29.03.2016 №3.22–8/7, але, при цьому, не став переможцем конкурсу, завдаток повертається протягом 5-ти робочих днів від дати проведення конкурсу (зокрема дати підписання договору).

Завдаток для участі у конкурсі на право оренди частини нежитлового приміщення, площею 12,0 кв. м, в будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Небесної сотні, 17/1, вноситься на розрахунковий рахунок 26009051520713 в АТ КБ «ПриватБанк», МФО 354347; одержувач коштів: Магазин №2 «Книги», ідентифікаційний код 14189640; призначення платежу: внесення завдатку в розмірі не меншому, ніж 6 орендних платежів за базовий місяць оренди, який вноситься в рахунок плати за останні 6 місяців оренди.

Завдаток для участі у конкурсі на право оренди нежитлових приміщень, загальною площею 5,4 кв. м, в будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Кизила Андрія, 12, вноситься на розрахунковий рахунок 31554281377125 в Уманському УДКСУ Черкаської області, МФО 854018; одержувач коштів: УМЦФЗН «Спорт для всіх», ідентифікаційний код 37330607; призначення платежу: внесення завдатку в розмірі не меншому, ніж 6 орендних платежів за базовий місяць оренди, який вноситься в рахунок плати за останні 6 місяців оренди.

Конкурсні пропозиції (крім пропозиції розміру орендної плати) та інші документи учасників конкурсу подаються у запечатаних конвертах з написом «На конкурс», скріплених печаткою (за наявності) або підписом учасника конкурсу, до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю виконавчого комітету Уманської міської ради за адресою: Черкаська обл., м. Умань, пл. Соборності, 1, кабінет №319 (для юридичних осіб), кабінет №322 (для фізичних осіб) протягом робочого часу.

Кінцевий термін приймання заяв 26 квітня 2019 року до 15:00.

Конкурс буде проведено 07 травня 2019 року о 10:00 годині за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, ІІ поверх, зала засідань. Реєстрація учасників починається о 09:00.

Прочитано 792 разів