П'ятниця, 07 лютого 2020 13:38

Інформація конкурсної комісії про результати конкурсу з відбору суб′єктів оціночної діяльності

Згідно з протоколом засідання комісії з конкурсного відбору суб′єктів оціночної діяльності від 04.02.2020 повідомляємо результати конкурсу з відбору субʼєктів оціночної діяльності:

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка площею 0,8332 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для виготовлення тротуарної плитки та меблів з деревини) за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Вокзальна, 4.

Комісією прийнято рішення укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Уманський центр оцінювачів» договір про надання послуг з проведення оцінки об’єкта з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 5 днів, вартість послуг 3200 (три тисячі двісті) гривень, перелік послуг визначений калькуляцією.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка площею 0,2643 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 1.

Комісією прийнято рішення укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів» договір про надання послуг з проведення оцінки з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 3 дні, вартість послуг 1995 (одна тисяча дев’ятсот дев’яносто п’ять) гривень, перелік послуг визначений калькуляцією.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка площею 0,0105 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 1.

Комісією прийнято рішення укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів» договір про надання послуг з проведення оцінки з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 3 дні, вартість послуг 1230 (одна тисяча двісті тридцять) гривень, перелік послуг визначений калькуляцією.

Мета проведення незалежних оцінок: визначення ринкової вартості об’єктів міської комунальної власності, що приватизуються шляхом викупу.

Прочитано 718 разів