П'ятниця, 21 квітня 2017 09:37

Перелік майна міської комунальної власності, яке може бути передано в оренду.

gerbВідповідно до статті 7 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», з метою вивчення попиту, відділ з управління комунальним майном Уманської міської ради оприлюднює Перелік майна міської комунальної власності, яке може бути передано в оренду:

1) нежитлові приміщення (актовий зал), загальною площею 48,62 кв. м, в адміністративній будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Шухевича, 12, які перебувають на балансі КП «Уманське РЕУ №3» для розміщення на умовах погодинного використання субʼєктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері житлово-комунального господарства;

2) нежитлові приміщення (спортивний зал), загальною площею 288,0 кв. м, в будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Київська, 19, які перебувають на балансі школи №5, віднесеної до сфери управління відділу освіти Уманської міської ради, для розміщення на умовах погодинного використання субʼєктів господарювання, які надають освітні послуги в системі загальної середньої освіти;

3) частина нежитлового підвального приміщення, площею 6,0 кв. м, в будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Незалежності, 2, яка перебуває на балансі МБК, віднесеного до сфери управління відділу культури Уманської міської ради, для розміщення складу або іншого використання.

У разі подачі на один об’єкт оренди кількох заяв, перевага надається заявам з пропозицією виду діяльності, зазначеного в цьому оголошенні, а також заявам на повну площу.

Заяви на оренду подаються в установленому порядку.

Заяви приймаються за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, кімн. №322 протягом робочого часу – пн.-чт.: 8:00-17:15, пт.: 8:00-16:00.

Кінцевий термін подання заяв: 11 травня 2017 року включно.

За роз’ясненнями або додатковою інформацією звертатися за адресою: м. Умань, площа Соборності, буд. 1, кімн. №406 або за тел. (047-44) 3-24-13.

Прочитано 1360 разів