П'ятниця, 22 вересня 2017 08:30

Про проведення конкурсу на право укладання договору оренди нерухомого майна міської комунальної власності

gerbІнформація відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради про проведення конкурсу на право укладання договору оренди нерухомого майна міської комунальної власності

 

    1. Назва об'єкта: нежитлові приміщення, загальною площею 56,7 кв. м.

    Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Європейська, 42/12.

    Балансоутримувач: КП «Уманське РЕУ №3».

    Ринкова вартість об'єкта: згідно висновку про вартість об’єкта оцінки станом на 08 червня 2017 року складає 277 400,00 (двісті сімдесят сім тисяч чотириста) гривень без ПДВ.

    Початковий розмір орендної плати визначений згідно Методики розрахунку плати за оренду майна міської комунальної власності, затвердженої рішенням Уманської міської ради від 27.02.2008 №2.8–29/5, і становить за базовий місяць оренди червень 2017 року 4 227,58 гривень без ПДВ.

    Умови конкурсу для обʼєкта: проведення за власний рахунок капітального ремонту (реконструкції) фасаду та покрівлі житлового будинку, у якому знаходиться об'єкт оренди, у термін, що не перевищує 12 місяців з моменту вступу у користування об'єктом оренди.

    1. Назва об'єкта: нежитлові приміщення, загальною площею 38,2 кв. м.

    Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Небесної сотні, 22.

    Балансоутримувач: КП «Уманське РЕУ №3».

    Ринкова вартість об'єкта: згідно висновку про вартість об’єкта оцінки станом на 19 червня 2017 року складає 201 300,00 (двісті одну тисячу триста) гривень без ПДВ.

    Початковий розмір орендної плати визначений згідно Методики розрахунку плати за оренду майна міської комунальної власності, затвердженої рішенням Уманської міської ради від 27.02.2008 №2.8–29/5, і становить за базовий місяць оренди червень 2017 року 3 019,50 гривень без ПДВ.

    Умови конкурсу для обʼєкта: проведення за власний рахунок капітального ремонту (реконструкції) фасаду житлового будинку, у якому знаходиться об'єкт оренди, у термін, що не перевищує 12 місяців з моменту вступу у користування об'єктом оренди; у разі проведення капітального ремонту (реконструкції) житлового будинку, у якому знаходиться об'єкт оренди, надання доступу до обʼєкта оренди або, у разі потреби, звільнення обʼєкта оренди на строк проведення цих будівельних робіт.

    Умови конкурсу для всіх об'єктів:

    Цільове призначення: розміщення торгівельних об'єктів. (крамниць-складів, магазинів-складів, торгівельних об’єктів з продажу непродовольчих товарів, алкогольних та тютюнових виробів, промислових товарів, що були у використанні, автотоварів, відео- та аудіопродукції) із застосуванням орендної ставки 18%.

    Основним критерієм визначення переможця конкурсу є найбільший запропонований, порівняно з початковим, розмір місячної орендної плати з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону.

    Інші критерії: найбільш ефективне використання об'єкта за цільовим призначенням; строк дії договору оренди 2 роки 360 днів; дотримання вимог експлуатації об'єкта; страхування орендованого майна протягом 1-го місяця з дати укладення договору; внесення завдатку в розмірі не меншому, ніж 2 орендних платежі за базовий місяць оренди, який вноситься в рахунок плати за останні 2 місяці оренди; протягом місяця з дати підписання договору оренди укласти угоди з підприємствами, що надають комунальні послуги та (або) з балансоутримувачем про відшкодування витрат на технічне обслуговування орендованого приміщення, комунальних послуг (теплопостачання, водопостачання та водовідведення, постачання електроенергії тощо), плати за користування земельною ділянкою під об'єктом оренди; створення 2 нових робочих місць; переможець конкурсу, до моменту укладення договору оренди, компенсує (сплачує) витрати орендодавця, балансоутримувачів або іншого учасника на здійснення незалежної оцінки об'єкта оренди (в т. ч. виготовлення технічної документації, проведення експертизи тощо) та витрат на публікації оголошення у ЗМІ з наданням орендодавцю підтвердних документів; переможець конкурсу протягом 5 робочих днів після отримання проекту повертає орендодавцю підписаний договір оренди.

    Для участі в конкурсі особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії такі матеріали:

    1) заяву про участь у конкурсі та документи, зазначені в оголошенні про конкурс; якщо учасник конкурсу вже подавав заяву про оренду, яка стала підставою для оголошення конкурсу, після оголошення конкурсу він подає нові пропозиції відповідно до умов конкурсу;

    2) зобов'язання (пропозиції) щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якого вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу, гарантії щодо забезпечення сплати орендної плати, додаткові зобов’язання щодо експлуатації об’єкта (поліпшення стану орендованого майна);

    3) інформацію про засоби зв'язку з ним;

    4) відомості про претендента:

    а) для юридичної особи:

    • документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;
    • посвідчені нотаріусом копії установчих документів;
    • завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік;
      • довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

    б) для фізичної особи:

    • копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність;
    • завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
    • завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб'єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку.

    5) документ, що підтверджує внесення завдатку в розмірі не меншому, ніж 2 орендних платежі за базовий місяць оренди; учаснику який не порушив зазначені умови конкурсу та вимоги Порядку проведення конкурсу на право оренди майна міської комунальної власності, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 29.03.2016 №3.22-8/7, але, при цьому, не став переможцем конкурсу, завдаток повертається протягом 5-ти робочих днів від дати проведення конкурсу.

    Завдаток вноситься на розподільчий рахунок 26034490346493, банківська установа: АТ «Ощадбанк», МФО 354507; одержувач коштів: КП «Уманське РЕУ №3», ідентифікаційний код 05457129.

    Конкурсні пропозиції (крім пропозиції розміру орендної плати) та інші документи учасників конкурсу подаються у запечатаних конвертах з написом «На конкурс», скріплених печаткою (за наявності) або підписом учасника конкурсу, до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю виконавчого комітету Уманської міської ради за адресою: Черкаська обл., м. Умань, пл. Соборності, 1, кабінет №319 (для юридичних осіб), кабінет №322 (для фізичних осіб) протягом робочого часу.

    Кінцевий термін приймання матеріалів 02 жовтня 2017 року.

    Конкурс буде проведено 10 жовтня 2017 року об 11:00 годині за адресою: Черкаська обл., м. Умань, пл. Соборності, 1, ІV поверх, зала засідань. Реєстрація учасників відбудеться з 10:00 до 10:50.

     

Прочитано 1531 разів