Понеділок, 16 листопада 2015 09:33

Проект порядку денного засідання громадської ради, яке відбудеться 18.11.2015 року о 16-00.

1. Інформація по питанню Положення громадської ради. Розгляд та затвердження Положення про посвідчення члена громадської ради, зразок посвідчення  та  зразок печатки ради , інформацію надає голова громадської ради В.М. Сивак.

2. Розгляд заяв, які надходять до громадської ради від громадян міста.      

                               

3. Про виконання Плану роботи громадської ради за липень-вересень 2015   року відповідно за  номерацією питань , які виносяться на розгляд ради.

 Інформацію по питаннях надають:

№20- Шовкеник В.М.- аналіз стану та напрямки вдосконалення формування доходів міського бюджету за рахунок міжбюджетних трансфертів та субвенцій.

№25- Шовкеник В.М., Осокін І.В., Вдовенко В.П., Дунаєв В.Г.-  проведення роботи з письмовими  і усними зверненнями громадян ( Радушина Л.Я.)

№36- Вдовенко В.П.- провести моніторинг відповідно до повноважень органів самоврядування з метою вирішення об’єктивного ціноутворення в торгових місцях, на ринках м. Умані і запропонувати виконавчому комітету проект рішення по даному питанню.

№38- Вдовенко В.П.- проаналізувати питання надання послуг РЕУ громадянам міста та  інших послуг ( міськводоканал, тепломережі, інші) і надати виконавчому комітеті проект рішення по даному питанню.

№45- Бабенко В.В., Столяр А.М.- контроль за забрудненням поверхневих

водних об’єктів ,  водоохоронних зон.  Проведення робота по вирішенню даного питання.  Контроль за станом питної води в м. Умані.

№50- Забощук О.А. - виконання директивних документів з реалізації державної молодіжної політики відділом у справах сім’ї та молоді та відділом освіти.

4.  Про виконання попередніх рішень зборів громадської ради:

     - протокол № 7 від 20.08.2015р.  – інформує Савченко О.К.- . підготувати терміново звернення від громадської ради  до   в.о. міського голови  Цебрія О.В. з проханням  розібратись з цим кричущим питанням, вказати керівництву МВС про виконання ними прямих обов’язків по наведенню порядку на ринку та на проїзджій частині дороги біля ринку та у сквері. Міська влада повинна вирішити питання повернення ринку міста в комунальну власність.

     -  протокол № 7 від 20.08.2015р.-   інформує голова громадської ради Сивак В.М. про ухвалу ради ( виступ Кирилюк Л.М.) -  рекомендувати виконавчому комітету в комісію по декомунізації  включити трьох членів громадської ради( фахівців  в  галузі  історії, права, та ін.), рішення  комісії висвітлювати в засобах масової   інформації.

 5. Інформацію про відвідування зборів громадської ради членами ради надає секретар громадської ради Волошина Л.Є.

 6. Різне.

 Інформація голови громадської ради Сивака В.М. про проведення тренінгу з членами громадської ради по залученню міжнародних коштів і українських фондів для роботи з громадською радою.

Інформація про надання витягу з протоколу № 6 від 30.06.2015р. по заяві Шульги С.І.

Визначення дати  і часу проведення засідання громадської ради.

7. Регламент: 

     -  інформація -5 хв.;

     -  запитання – 1 хв.;

     -  виступи при обговоренні – 2 хв. (один виступ).

Голова громадської ради                                   В.М.Сивак

Секретар громадської ради                               Л.Є. Волошина  

            

Прочитано 1155 разів