Четвер, 10 грудня 2015 15:14

Проект порядку денного засідання Громадської ради, яке відбудеться 16.12.2015 року о 16-00.

1.Запросити  на засідання Громадської ради начальника управління містобудування та архітектури  Лісаченко В.М. для надання інформації по виділенню земельних ділянок для учасникам антитерористичної операції та щодо вирішення земельних питань

в м.Умані та мороторію на землю.(Виконавець Сивак В.М.).

2.Начальник управління праці та соціального захисту населення  КучерГ.М.. надає інформацію по соціальному  захисту громадян, потерпілих від наслідків     аварії на ЧАЕС.

3. Про виконання Плану роботи Громадської ради за квітень-грудень 2015року (відповідно за  номерацією питань , які виносяться на розгляд ради).

Інформацію по питаннях надають:

голова постійної комісії- Дунаєв В.Г.-( №10 ,№12,№13, №15, №16,№18,№52);

голова постійної комісії- Шовкеник В.М.-(№20,№21,№22,№23,№24,№25);

голова постійної комісії- Забожчук О.А.- (№26,№27,№50,№51);

голова постійної комісії- Осокін І.В.-(№30);

заступник голова постійної комісії- Волошин О.М.-(№33);

голова постійної комісії -Вдовенко В.П.-(№36,№37,№38,№39);  

член Громадської ради- Березовський Ю.Т.-(№43);

 

голова постійної комісії - Бабенко В.В.,член Громадської ради Столяр А.М.- (№44,№45,№48);
 
заступник голови постійної комісії -Козоріз М.В.,  член Громадської ради Гончарук В.В.та член громадської ради Теличко О.А.-(49);

4.Інформацію про лист від Громадської ради до міського голови Цебрія О.В. по передачі 10 об’єктів  історико- архітектурного  заповідника  «Стара  Умань» з державної  в комунальну власність міста  надає  заступник постійної комісії Волошин О.М..

5.Голова постійної комісії Громадської ради Дунаєв В.Г. та член ради Єгорова С.В. надають інформацію по питанню підготовки звернення до міського голови Цебрія О.В. з приводу створення в місті служби по забезпеченню та безкоштовній доставці до моргу померлих уманчан .

6.Інформація про виготовлення посвідчення члена Громадської ради, печатки та придбання книги для реєстрації посвідчень надає голова Громадської ради В.М. Сивак..

7.Проведення роботи з письмовими  і усними зверненнями громадян (Радушина Л.Я.), інформують- Шовкеник В.М., Осокін І.В., Вдовенко В.П., Дунаєв В.Г. 

8.  Про виконання попередніх рішень зборів Громадської ради:

- протокол № 7 від 20.08.2015р.  – інформує Савченко О.К.- . підготувати терміново звернення від Громадської ради  до   міського голови  Цебрія О.В. з проханням  розібратись з цим кричущим питанням, вказати керівництву МВС про виконання ними прямих обов’язків по наведенню порядку на ринку та на проїжджій частині дороги біля ринку та у сквері. Міська влада повинна вирішити питання повернення ринку міста в комунальну власність.

-  протокол № 7 від 20.08.2015р.-   інформує голова Громадської ради Сивак В.М. про ухвалу ради ( виступ Кирилюк Л.М.) -  рекомендувати виконавчому комітету в комісію по декомунізації  включити трьох членів Громадської ради( фахівців  в  галузі  історії, права, та ін.), рішення  комісії висвітлювати в засобах масової   інформації.(Виконує Сивак В.М.).

9. Інформацію про відвідування зборів Громадської ради членами ради надає секретар Громадської ради Волошина Л.Є.

10. Різне.

Голова Громадської ради                                        В.М.Сивак

Секретар Громадської ради                                     Л.Є.Волошина   

Прочитано 1186 разів