Версія для друку
Вівторок, 05 грудня 2017 07:56

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

gerb30 листопада 2017 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детальних планів території житлової та громадської забудови,

обмеженої вулицями Івана Франка, Довженка, Новоуманською та Потоцького; житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Заньковецької, Визволителів, Коцюбинського, Піддубного та житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Челюскінців, Косинки Григорія, Тургенєва та Східної. В громадських слуханнях прийняло участь 12 мешканців міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста.

Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді розробника детальних планів, архітектора Лісаченка Віктора Михайловича, коментарів, відповідей на запитання громадськості.

         За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради, депутатами міської ради.

Прочитано 1374 разів