Версія для друку
Вівторок, 26 лютого 2019 17:05

Шановні Уманчани!

На підставі розпорядження міського голови м. Умань від 21 лютого 2019 р. № 37-р «Про проведення громадського обговорення найменування площі на території УНУС» та з метою забезпечення врахування громадської думки, в м. Умань проводиться громадське обговорення щодо найменування площі на території Уманського національного університету садівництва.

До Уманської міської ради надійшла пропозиція щодо найменування площі  

Існуюча назва

Пропозиція на перейменування

Суб’єкт внесення пропозиції

Обґрунтування пропозиції

   -

Університетська

ректор Уманського національного університету садівництва

 

Громадське обговорення буде тривати протягом  2-х місяців з дати публікації цього інформаційного повідомлення до 26 квітня 2019 року. Формами проведення громадського обговорення є розміщення на веб-сайті Уманської міської ради, електронні консультації (інтернет-опитування).

Організатором проведення Громадського обговорення визначено відділ архітектури, містобудування та кадастру Уманської міської ради (відповідальна особа Бондаренко Людмила Іванівна).

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення приймаються у письмовій формі за фактичною адресою місцезнаходження відділу архітектури, містобудування та кадастру Уманської міської ради: вул. Коломенська, 3, та на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 10.08.2018 р. Письмові пропозиції (зауваження) обов’язково повинні містити прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи (найменування юридичної особи, громадської організації) та адресу (місцезнаходження) особи, яка її подає. Електронні консультації (інтернет-опитування) триватимуть до 08.08.2018р. включно.

Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) відділ архітекутри, містобудування та кадастру узагальнює результати та готує звіт, який буде оприлюднений на офіційному веб-сайті Уманської міської ради  до 24.08.2018р.

Для отримання консультацій з питань, що винесені на громадське обговорення, можна звернутися за адресою: вул. Коломенська, 3, відділ архітектури, містобудування та кадастру Уманської міської ради або за телефоном (04744) 3-24-76.

Прочитано 1040 разів