Версія для друку
Четвер, 28 березня 2019 09:14

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

26 березня 2019 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детальних планів території промислової забудови, обмеженої провулком Леваневського та вулицями Вокзальною, Леваневського і Дерев’янка, промислової забудови, обмеженої вулицями Вокзальною, Старицького, Юмашева, Леваневського та провулком Юмашева, житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Щербаківського, Фортечною та провулком Курінного. В громадських слуханнях прийняли участь 22 мешканця міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста.

Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді розробників детальних планів – архітекторів Камельовського Івана Петровича та Лісаченка Віктора Михайловича, запитань громадськості та відповідей на них.

За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради, депутатами міської ради.

Прочитано 1060 разів