Середа, 05 серпня 2020 15:40

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

       Відповідно до статті Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, 04 серпня 2020 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Кармелюка, Вінницьким шосе та ставом Полігарня та детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Комарова та площею Перемоги.

     В громадських слуханнях прийняли участь 16 мешканець міста, серед яких були присутні представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста. Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді розробників детальних планів – архітекторів Лісаченка Віктора Михайловича та Вербовської Олени Богданівни, запитань громадськості та відповідей на них.

     За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради та депутатами міської ради.

Прочитано 677 разів