Версія для друку
Вівторок, 05 січня 2016 11:14

Громадське обговорення містобудівної документації « Детальний план території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями С.Перовської, Пушкіна, Толстого, Прохожою та провулком Прохожим. в м. Умань Черкаської обл.»

Виконавчий комітет Уманської міської ради, керуючись ст. 16, 17, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», пунктом 42 частини першої ст. 26 закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні» повідомляє, що з 24.12.2015 року починається громадське обговорення містобудівної документації « Детальний план території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями С.Перовської, Пушкіна, Толстого, Прохожою та провулком Прохожим. в м. Умань Черкаської обл.»  розроблений на замовлення виконавчого комітету Уманської міської ради згідно Рішення Уманської міської ради № 4.19-74/6 від 17 вересня 2015 року  «Про розробку детальних планів територій». Розробник ФОП  Пріщепов В.О.

 


Детальний план території визначає принципи планувально-просторової організації забудови, функціональне призначення, режим та параметри забудови декількох земельних ділянок, розподіл територій згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами та містобудівні умови та обмеження.

Ознайомлення з Детальним планом території, графічними матеріалами, у відповідному порядку буде здійснюватися на офіційному веб-сайті Уманської міської ради, а також в приміщенні управління архітектури та містобудування міської ради за адресою: вул. Коломенська, 3, приймальні дні понеділок, середа з 10-00 год. до 16-00 год., тел. 34028, 32476.

Пропозиції подаються з 24.12.2015 по 24.01.2016 року у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника за адресою: 20300 м. Умань, вул. Коломенська, 3 управління містобудування та архітектури міської ради.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил. До участі у громадських обговореннях запрошуються повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, є власниками чи користувачами земельних ділянок на території щодо якої розробляється документація або на суміжній з нею території, юридичні особи, приміщення яких розташовані в межах зазначеної території, представники громадських організацій, діяльність яких поширюється на відповідну територію.

Термін подачі письмових пропозицій (зауважень) закінчується 24.01.2016 року. Пропозиції, подані після 24.01.2016 року, залишаються без розгляду.

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – начальник управління архітектури та містобудування міської ради

Завантажити пояснювальну записку

 

Прочитано 2839 разів