Середа, 14 грудня 2016 12:27

Громадське обговорення щодо перейменування назви вулиці Войкова

Шановні Уманчани!

На підставі розпорядження Уманського міського голови від 01.12.2016р. № 201-р, з метою забезпечення врахування громадської думки, у м. Умань проводиться громадське обговорення щодо перейменування назви вулиці Войкова.

До Уманської міської ради надійшла пропозиція від робочої групи з перейменування топонімів міста Умань щодо перейменування вулиці Войкова на вулицю Руденка.

Мико́ла Дани́лович Руде́нко - український  письменник, філософ, громадський діяч, засновник  Української Гельсінської Групи.  Герой України.

Громадське обговорення буде тривати протягом  2х місяців з дати публікації цього інформаційного повідомлення до 15 лютого 2017 року. Формами проведення громадського обговорення є електронні консультації (інтернет-опитування) та громадські слухання.

Відповідальним за проведення Громадського обговорення визначено відділ архітектури містобудування та кадастру Уманської міської ради

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення приймаються у письмовій формі за фактичною адресою місцезнаходження відділу архітектури, містобудуваня та кадастру міської ради: вулиця Коломенська, 3а, або поштою за фактичною адресою юридичного департаменту міської ради: вул. Коломенська, 3а та на  електронну пошту  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  до 15.02.2017р.

Письмові пропозиції (зауваження) подаються на ім’я начальника відділу архітектури, містобудування та кадастру Вербовську О.Б. та обов’язково повинні містити прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи (найменування юридичної особи, громадської організації) та адресу (місцезнаходження) особи, яка її подає.  

Електронні консультації (інтернет-опитування) триватимуть до 15.02.2017р. включно.

Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) відділ архітектури, містобудування та кадастру узагальнює результати та готує звіт, який буде оприлюднений на офіційному веб-сайті Уманської міської ради до 02.03.2017р.

Для отримання консультацій з питання, що винесенена Громадське обговорення можна звернутися за адресою вул. Коломенська, 3а або за телефоном (04744) 3 – 24 - 76.

Прочитано 1944 разів