П'ятниця, 29 липня 2016 15:33

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

gerb 27 липня 2016 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання проекту детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої провулками Тихим, Аркаса, Любові та вулицею Грушевського, з метою розміщення житлово-громадської забудови та впорядкування існуючої забудови. Участь в громадських слуханнях прийняло 14 мешканців міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, громадяни міста та інвестори проектних робіт.

27 липня 2016 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання проекту детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої провулками Тихим, Аркаса, Любові та вулицею Грушевського, з метою розміщення житлово-громадської забудови та впорядкування існуючої забудови. Участь в громадських слуханнях прийняло 14 мешканців міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, громадяни міста та інвестори проектних робіт.

Громадські  слухання складалися з доповідей секретаря міської ради Кирилюк Л.М., представника розробника детального плану Сови Є.С., начальника відділу архітектури, містобудування та кадастру Вербовської О.Б.., головного спеціалісту відділу архітектури, містобудування та кадастру Бондаренко Л.І., коментарів та відповідей на запитання громадськості.

         За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради та депутатами міської ради.

Начальник відділу архітектури,

містобудування та кадастру                                                          О.Б.Вербовська

 

Прочитано 1869 разів