Вівторок, 14 листопада 2017 11:37

Андрій Парубій привітав колектив Уманського краєзнавчого музею із 100-річчям закладу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із 100-річчям від дня заснування унікального культурно-освітнього закладу.
Сьогодні Уманський краєзнавчий музей — один із найстаріших музеїв Черкащини, фонди якого налічують майже 50 тисяч експонатів. Серед них — унікальні археологічна і нумізматична колекції, предмети декоративно-прикладного мистецтва, воєнно-історичні, історико-побутові, художні, документальні та фотодокументи.

За роки свого існування музей став потужним просвітницьким центром Умані. Тут шанобливо зберігають, вивчають та всебічно використовують музейні предмети в освітній та виховній роботі з молоддю міста.
Глибока шана вам, науковим співробітникам музею, за вагомий внесок у розвиток археологічної науки, краєзнавства, етнографії. Завдяки вашому професіоналізму, відданості роботі та терпінню збережено колекції, що широко висвітлюють історію Уманщини з найдавніших часів дотепер, знайомлять з природою цього чарівного краю.

Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра і достатку, подальшої продуктивної праці, нових досягнень у вашій благородній справі збереження історичної пам'яті нашої великої України.

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.

За матеріалами: http://www.golos.com.ua/article/295559

 

Прочитано 793 разів