Четвер, 16 листопада 2017 13:54

В Уманському НУС відзначили День працівників сільського господарства України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

15 листопада Уманський національний університет садівництва відсвяткував День працівників сільського господарства, оскільки має пряме відношення до нього, виховуючи молодих висококваліфікованих спеціалістів, які в майбутньому посядуть почесне місце в суспільстві.

Урочисте зібрання було розпочато вітальними словами ректора університету Олени Непочатенко. Прикрасою свята та приводом чудового настрою для присутніх стали також вітання гостей, що були запрошені до університету з нагоди урочистостей.

Гарні слова та дарунки в якості почесних грамот і дипломів були вручені заступником міського голови Жанною Лозінською кращим працівникам, викладачам та студентам  університету.

Вже тривалий період УНУС співпрацює з Національним університетом біоресурсів і природокористування України у сфері навчання студентів на кафедрі військової підготовки. Відповідно до неї, УНУС здійснює підготовку студентів за спеціальністю «Бойове застосування механізованих з'єднань, військових частин і підрозділів» для Сухопутних військ Збройних Сил України. Така підготовка досить актуальна нині та користується популярністю, адже ,дякуючи фахівцям та викладачам кафедри, проводиться військова підготовка студентів вищих навчальних закладів за програмою офіцерів запасу; здійснюється військово-патріотичне виховання. Тож в Уманському НУС виховуються студенти, майбутні офіцери, здатні зміцнювати військову дисципліну. І в цей святковий день на головній сцені університету було вручено випускникам військові погони, які стали свідченням здачі ними атестації допуску до військової справи.

«Агропромисловий комплекс – провідна галузь економіки країни, що є значною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

Понад півтора століття «кузнею» кадрів для сільського господарства є Уманський національний університет садівництва. За роки свого існування університет виховав сотні тисяч фахівців сільського господарства, які плідно працюють в усіх регіонах України і за її межами. Тож і надалі тримайте сформований впродовж тривалого часу імідж свого навчального закладу! Прославляйте рідну Умань відкриттями і талановитими випускниками!»,  – сказала заступник міського голови Жанна Лозінська.

У день відзначення знаменного свята гостей чекав приємний подарунок – святковий концерт.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1244 разів