П'ятниця, 17 листопада 2017 16:00

Відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

17 листопада відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на якому розглянули та обговорили проекти рішень: «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Незалежності, Спінози, Інженерною та Щербаківською.»,  «Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Великою фонтанною, Шевченка, Володимирською та Республіканською»,  «Про затвердження детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями  Пушкіна та Садовою», «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою», «Про розгляд звернень  фізичних та юридичних осіб з питань поновлення (продовження) терміну користування земельними ділянками.», «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.», «Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.», «Про розгляд звернень з питань затвердження  документації із землеустрою.», а також розглянули перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб.

            В роботі комісії взяли участь  секретар ради Л.М. Кирилюк,  начальник відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Н.В. Коломієць, завідувач сектору з питань комунальної власності та земельних відносин І.І. Гордієнко.

Прочитано 565 разів