Понеділок, 20 листопада 2017 16:38

В Уманській міській раді провели «День керівника»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Під головуванням міського голови Олександра Цебрія був проведений «День керівника». На якому було розглянуто низку питань.

Зокрема, перспективний план розвитку на 2018 – 2020 роки КП «Уманська міська лікарня» та звіт інспекції з благоустрою міста Умань.

За 9 місяців 2017 року працівниками Інспекції з благоустрою м.Умань  складено 138 адміністративних протоколів, у відповідності до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно яких нараховані  штрафні санкції  на суму близько 101 тис. грн.

Надано 107 приписів на усунення порушень норм загальноміської Програми  благоустрою м. Умань, за не виконання умов приписів складено 11 адміністративних протоколів, інші виконані в повному обсязі. Розглянуто 154 заяви і звернення громадян, установ та організацій.

Протягом звітного періоду Інспекцією із залученням працівників Уманського відділу Національної поліції в Черкаській області систематично  проводилась робота з припинення торгівлі в несанкціонованих місцях.

З метою впорядкування розміщення тимчасових споруд та вирішення питань, пов’язаних з їх самовільним встановленням, Інспекцією проведено перевірку  198-ми тимчасових споруд на їх відповідність  паспортам прив’язки та на наявність дозвільних документів на встановлення. За результатами перевірок виявлено 108 тимчасових споруд,  встановлених з порушенням вимог чинного законодавства.

Відповідно до Порядку демонтажу незаконно встановлених споруд на території міста Умань, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 17 червня 2016 року № 3.26-13/7, складено 108 актів на демонтаж тимчасових споруд, встановлених з порушеннями. Перелік споруд, що підлягають демонтажу винесено  на розгляд виконавчого комітету Уманської міської ради.

Таким чином прийнято 2 рішення виконавчого комітету від 08 червня 2017 року № 212 та від 30 березня 2017 року № 121 «Про демонтаж тимчасових споруд на території міста Умань, встановлених  з порушенням законодавства» в кількості 84 тимчасових споруди з яких демонтовано 21 з них дві демонтовано силами власників, щодо інших демонтаж призупинено в зв’язку із судовими ухвалами.

Впродовж періоду святкування РошХа – Шана Інспекція спільно з правоохоронними органами проводила роботу щодо запобіганню стихійної торгівлі та притягнення винних осіб  до адміністративної відповідальності.

Також у зв’язку з проведенням свята РошХа – Шана  підприємцями, сплачено пайову участь на утримання об’єктів благоустрою на суму 1 599,502 тис.грн.

Постійно проводились перевірки щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами в місті. За договорами на користування місцями, які перебувають у комунальній власності, для розташування спеціальних конструкцій до цільового фонду Уманської міської ради надійшло 918 825,00 грн.

Хочемо зазначити, що Інспекцією ведеться активна робота щодо покращення благоустрою на території міста, також проводяться рейди та перевірки з метою запобігання стихійної торгівлі.

Yes

Yes

Yes

Прочитано 780 разів