Версія для друку
Понеділок, 04 грудня 2017 12:53

Святкове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

1 грудня напередодні Дня людей з інвалідністю в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я».

На засідання завітав міський голова Олександр Цебрій, голова Уманської міської ГО «Організація ветеранів міста» Олександр Безсмертний, голова Уманської добровільної спілки батьків дітей з інвалідністю та опікунів дітей-сиріт «Джерельце» Таміла Заблоцька, голова Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський, в.о. голови товариства УТОГ, перекладач жестової мови І категорії Уманської територіальної організації глухих Віра Левченко.

Міський голова Олександр Цебрій розповів про напрямки роботи міської влади в 2018 році та звернув увагу на пріоритетні проблеми осіб з інвалідністю.

Очільник міста разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер вручили грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради активістам міста за активну громадську діяльність, особистий внесок у діяльність громадських організацій та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю: в.о. голови товариства УТОГ, перекладачу жестової мови Уманської територіальної організації глухих – Вірі Левченко, голові Уманської добровільної спілки батьків дітей з інвалідністю та опікунів дітей-сиріт «Джерельце» – Тамілі Заблоцькі, голові громадської організації «Шлях добра» – Тетяні Мануйловій.

Подякою Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, реалізацію соціальної політики та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю нагородили Вікторію Базилевську – директора Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

 З нагоди відзначення Дня людей з інвалідністю подяками управління праці та соціального захисту населення нагороджені: члени Уманського добровільного товариства осіб з інвалідністю «Відродження» – Наталія Єрошова, Валентин Кравченко; члени Уманської територіальної організації УТОГ– Марія Павлова, Наталія Дейнека, Людмила Хлопова.

На завершення відбувся концерт за участі ансамблю «Надвечір’я».

Yes Yes

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 756 разів