Середа, 13 грудня 2017 17:08

Понад 1000 уманчан відвідали ярмарок вакансій «Кузня кадрів»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

12 грудня в спортивно-розважальному комплексі «Амарант» відбувся ярмарок вакансій «Кузня кадрів». Метою заходу було налагодження співпраці між потенційними роботодавцями та активною молоддю, що навчається і бажає спробувати свої сили у сфері готельно-ресторанної справи та туризму.

Організаторами проекту виступили виконавчий комітет Уманської міської ради (відділи: у справах сім’ї та молоді, туризму, економічного розвитку), управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

Студенти, учні старших класів та всі бажаючі, хто відвідав ярмарок вакансій «Кузня кадрів», мали можливість ознайомитися з вакансіями закладів готельно-ресторанного бізнесу, дізнатися більше про роботодавців, а також заповнити анкету на роботу чи стажування.

На ярмарку працювали три зони. Мотиваційна зона, де спікери детально розповідали, як правильно обрати професію, де навчають спеціальностям готельно-ресторанного бізнесу та туризму, як себе подати, як написати резюме.

Презентаційна зона надавала можливість детальніше ознайомитись із закладами готельно-ресторанного бізнесу, актуальними вакансіями на ринку праці, дізнатись більше про потенційних роботодавців, а також подати власне резюме на роботу чи стажування.

У зоні відпочинку працювали фотозони та аніматори, які залучали відвідувачів до участі у конкурсах та розвагах, вигравши які можна було отримати призи та подарунки, підготовлені роботодавцями.

Партнерами та учасниками ярмарку вакансій стали: Уманському державному педагогічному університету імені Павла Тичини, Уманському національному університету садівництва, Уманському професійному аграрному ліцею, Уманському професійному ліцею, міському центру зайнятості, спортивно-розважальному комплексу «Амарант», ресторану «Пан Кабан», ресторану «Burritos», кав’ярні «Шоколад», ресторану «Француз», закладу «Bubbles bar», «Магазину горящих путівок».

««Кузня кадрів» спрямована на всіх тих, хто прагне підвищити свій професійний рівень та знання, а також має бажання самореалізуватися та влаштуватися на роботу», - сказала заступник міського голови Жанна Лозінська.

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes

Прочитано 1130 разів