П'ятниця, 12 січня 2018 12:51

Відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 12 січня відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища  на якому розглянули та обговорили  проекти рішень: «Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою та її  затвердження»,  «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин»,  «Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою», «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання в оренду та поновлення (продовження) терміну користування земельними ділянками», «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження документації із землеустрою, надання в оренду та поновлення ( продовження) терміну користування земельними ділянками», «Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та  надання у власність земельних ділянок», «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Визволителів, 29-Б», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Визволителів, 33», а також перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб.

            В роботі комісії взяли участь  секретар ради Л.М. Кирилюк,  завідувач сектору з питань комунальної власності та земельних відносин І.І. Гордієнко та головний спеціаліст відділу з питань комунальної власності та земельних відносин О.П. Скакун.

Прочитано 497 разів