Середа, 24 січня 2018 15:13

Відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
24 січня 2018 року, під головуванням заступника міського голови Ю. Ю. Малішевської, відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів міським транспортом.

На порядку денному засідання робочої групи було розглянуто наступні питання:

1) «Про розгляд звернення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКЕ РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ № 3» щодо встановлення тарифів на послуги з утримання будинків переданих в комунальну власність від ДП «Рубін» рішенням Уманської міської ради від 23.09.2016 р. № 3.41 – 17/7»;

2) «Про розгляд звернення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКЕ РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ № 3», щодо розгляду та встановлення тарифів на послуги з урахуванням роботи Центральної аварійно-диспетчерської служби м. Умань та обслуговування переданих на баланс комунального підприємства дитячих, спортивних майданчиків з метою приведення їх у відповідність до діючого рівня цін та тарифів враховуючи рішення Уманської міської ради від 23.12.2016 р. № 6.29 – 22/7 та від 17.02.2017 р. № 4.26 – 25/7».

В засіданні взяли участь члени робочої групи, а саме: член Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради В. С. Агеєнко, начальник відділу аудиту та фінансового контролю Уманської міської ради Т. М. Білоус, начальник юридичного відділу виконавчого комітету Уманської міської ради А. М. Гришак, депутат міської ради, секретар постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів І. Л. Зікеєва, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Т. А. Тесля, начальник відділу планування доходів та фінансування установ виробничої сфери фінансового управління Уманської міської ради В. А. Опенько, приватний підприємець, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань управління комунальною власністю В. В. Панчук, начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Т. Б. Побережна, приватний підприємець, депутат міської ради В. О. Слонський, начальник відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради В. П. Харченко.

Прочитано 488 разів