Вівторок, 13 лютого 2018 10:54

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 12 лютого,  на якому було розглянуто низка питань.

На початку засідання очільник міста Олександр Цебрій повідомив, що ще одному учаснику АТО, мешканцю м. Умань Івану Немцеву на умовах пільгового кредитування за кошти міського бюджету буде придбано житло. З цією метою виконавчим комітетом Уманської міської ради днями перераховано 640 тисяч грн. на рахунок Черкаського регіонального управління ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Також Олександр Володимирович оголосив Подяку міського голови м.Умань:

- Богдану Чорномазу кандидату історичних наук, доценту кафедри історії України Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Почесному громадянину м.Умань за вагомий особистий внесок у розвиток міської територіальної громади, активну громадську позицію, багаторічну  плідну працю та з нагоди 70-річчя від дня народження;

- Тамарі Гай завідувачу художнього відділу Уманського краєзнавчого музею за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий внесок в організацію змістовного дозвілля жителів міста, пропаганду українського образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та з нагоди ювілею від дня народження.

На черговому засіданні члени виконкому заслухали звіт про виконання міського бюджету м.Умань за 2017 рік та про заходи щодо активізації роботи у 2018 році з наповнення міського бюджету, ефективного та раціонального використання коштів міського бюджету, передбачених на утримання органів місцевого самоврядування та установ і закладів бюджетної сфери.

Також члени виконкому заслухали звіт про роботу Інспекції з благоустрою м.Умань за 2017 рік.

На засіданні було затверджено роботу громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону за 2017 рік.

Під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили проведення конкурсу з перевезення пасажирів автобусними маршрутами №6 «Залізничний вокзал - Нова Умань» (графіки №1,2,4), №9 «Завод ЗБВ - Райлікарня» (графік №5), №18 «Нова Умань – вул.Павлова» (графік №4).

Крім того, затверджено титульний список об’єктів відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2018 році в новій редакції.

Було ухвалено рішення про перейменування вулиць в м.Умань та надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Розглянуто питання про призначення міських стипендій перспективним спортсменам та організацію гарячого харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах.

Також під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про  фінансування видатків, пов’язаних з діяльністю із забезпечення становлення та розвитку місцевого самоврядування.

Розглянуто клопотання про нагородження  Почесною грамотою Черкаської обласної ради та Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.

Крім того, погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Прочитано 882 разів