Середа, 14 лютого 2018 10:11

Уманські школярі змагались у V Міжнародній олімпіаді з англійської мови «Гнєзно-Умань 2018»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Міжнародна олімпіада з англійської мови – це подія в освітньому житті міст Умань та Гнєзно (Польща), яка доводить спільність інтересів дітей у Польщі та Україні, демонструє високий рівень зацікавленості вивченням англійської мови. Це спільна ініціатива освітян міст-побратимів, яку підтримали викладачі факультету іноземної філології Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини,  Почесного консула України в м. Познань.

В олімпіаді взяли участь учні 7 класів початкової школи №3 імені святого Войцеха (м. Гнєзно), ЗОШ  № 14 (м.Умань) та НВК №7 (м.Умань).

Діти з великим інтересом та бажанням виконували завдання з аудіювання, завдання з читання та граматики. Також учні мали змогу поспілкуватися через мережу Skype із своїми польськими однолітками із початкової школи №3 м.Гнєзно.

Такі конкурси сприяють розвитку позитивної конкуренції серед дітей, зміцнюють дружбу між польськими та українськими учнями.  

Всі учасники отримають дипломи та подарунки, надані організатором Міжнародної олімпіади, директором школи №3 імені святого Войцеха         (м. Гнєзно) Радославом Собков’як.

Yes Yes

Прочитано 926 разів