Четвер, 22 лютого 2018 12:56

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 22 лютого,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання очільник міста Олександр Цебрій вручив Почесну грамоту Організації ветеранів України та Почесну грамоту Черкаської обласної Організації ветеранів Олександру Безсмертному ветерану військової служби, голові Уманської міської організації ветеранів за багаторічну плідну працю, високі результати роботи, вагомий внесок у справу соціального захисту ветеранів, патріотичне виховання підростаючого покоління на славних бойових і трудових традиціях народу України та за І місце у Всеукраїнському і обласному конкурсах в номінації «Краща міська організація ветеранів».

Також Олександр Володимирович вручив Почесну грамоту Черкаської обласної організації ветеранів за особливі заслуги перед ветеранами Черкаської області членів ради Уманської міської організації ветеранів: Миколу Бесараба, Марію Вальдман, Ніну Демченко-Ясенецьку, Віктора Казімірчука, Миколу Камчатного, Миколу Кизила, Михайла Кисленка, Віктора Кімлача, Наталію Рунча, Анатолія Ходана, Анатолія Козловського.

На черговому засіданні члени виконкому заслухали звіт про роботу служби у справах дітей Уманської міської ради.

Також члени виконкому заслухали про дослідно-експериментальну роботу як один із видів інноваційної діяльності сучасного освітнього закладу.

На засіданні було затверджено зміни до штатних розписів закладів освіти на 2018 рік та погоджено зміни до штатного розпису структурного підрозділу відділу освіти Уманської міської ради на 2018 рік.

Було ухвалено рішення про встановлення розміру плати батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах на 2018 рік.                                         

Під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили встановлення меморіальної дошки.

Крім того, затверджено надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Розглянуто клопотання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради та погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Прочитано 713 разів