П'ятниця, 23 лютого 2018 11:48

Міський голова провів зустріч-звіт перед представниками комунальної сфери

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Повернутися до своєї передвиборної програми і проаналізувати, що із запланованого вдалося втілити в життя, а що ще чекає своєї реалізації. Такий формат звіту мера найкраще сприймають люди, перед якими виступає міський голова. Другий рік поспіль слідує цьому принципу Олександр Цебрій, відвідуючи колективи, де звітує перед виборцями за справи попереднього року. Здається, зовсім недавно мову вели про те, що із запланованого вдалося реалізувати в 2016 році, а вже збіг рік 2017-й. І зараз зустрічі-звіти очільника міста із уманчанами у розпалі.

Два роки тому Олександр Цебрій визначив пріоритети своєї діяльності, і вони в першу чергу мали на меті: поступово перетворити Умань на місто без околиць; на місто, куди залюбки їхатимуть туристи; на місто з розвиненою медициною, з високоякісними освітніми послугами, із забезпеченням комунальних потреб, з благоустроєм, чистою екологією і високим ступенем безпеки проживання. По кожній із цих позицій мер мав що сказати, звітуючи на цьому тижні перед представниками комунальної сфери – працівниками РЕУ №3, теплопостачальниками.

Чимало позитивних змін відбувається в місті – їх важко не помітити. Але крім загальноміських завдань, щодня доводиться вирішувати прості житейські проблеми конкретних людей, не помітних іншим. Торік з ними до міського голови люди зверталися під час зустрічей у колективах чи за місцем проживання, під час телефонних діалогів чи на особистих прийомах громадян. І навіть коли мер здійснює ранковий велопробіг містом.

Ось і після зустрічі в ремонтно-експлуатаційному управлінні до Олександра Володимировича підійшло кілька комунальників із запитаннями особистого характеру. Він відразу дав доручення своїм підлеглим, адже на звітах міського голови завжди присутні керівники основних управлінь і відділів виконавчої влади.

Yes

Yes

Yes

за матеріалами загально-політичної газети «Рідна Умань»

Прочитано 667 разів