Середа, 28 лютого 2018 12:04

Фінансова підтримка перспективних спортсменів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Міський голова Олександр Цебрій зустрівся із переможцями конкурсу на здобуття міської стипендії перспективним спортсменам. Нагадаємо, що з 2016 року з ініціативи мера міста стипендіатами цього конкурсу стають представники талановитої молоді, які мають вагомі спортивні здобутки.

Цьогоріч переможцями конкурсу на здобуття стипендії стали п'ятеро уманчан: Юлія Юрійчук, Оксана Білокур, Лілія Моспан, Владислав Мегесь та Сергій Швець. Аби подякувати за їхній вклад у розвиток міста та вручити витяг із рішення виконкому про призначення стипендій і пам'ятні подарунки, міський голова Олександр Цебрій запросив їх на зустріч.

- Як і ви, скільки себе пам'ятаю займаюся спортом та є прибічником здорового способу життя. Надзвичайно приємно, що у нашому місті є такі перспективні спортсмени, адже я постійно спостерігаю за вашими досягненнями. Розумію, що результати залежать від кожного з вас як спортсмена, від ваших тренерів, але я переконаний, що фінансова підтримка  міста теж сприятиме вашим досягненням. Дякую вам за здобутки, за те, що пропагуєте спорт та прославляєте наше місто не тільки в Україні, а  й за її межами, - зазначив міський голова.

Після отримання подарунків талановиті спортсмени мали змогу поспілкуватися із мером міста, поставити актуальні для них запитання. Також вони подякували за фінансову підтримку та пообіцяли, що у цьому році досягнуть ще більших вершин.

Yes

Yes

За матеріалами газети «Рідна Умань»

 

ДОВІДКОВО 

Білокур Оксана Анатоліївна,  2001 року народження, має І спортивний розряд, член національної збірної команди України з футболу (резерв), гравець жіночого футбольного клубу «Пантери»-Умань, чемпіон України з пляжного футболу серед жіночих команд, чемпіон України з футболу серед дівочих команд вищої ліги, переможець міжнародного турніру розвитку УЕФА, учасник чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги (5 місце), володар титулу «Кращий молодий гравець України до 17 років».

Мегесь Владислав Олександрович, 1998 року народження, майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (основний склад), срібний призер кубку України та чемпіонату України серед юніорів та молоді до 23 років, бронзовий призер особистого чемпіонату України, переможець командного чемпіонату України, учасник чемпіонату світу.

Моспан Лілія Віталіївна, 2001 року народження, має І спортивний розряд, член національної збірної команди України з футболу (резерв), гравець жіночого футбольного клубу «Пантери»-Умань, чемпіон України з пляжного футболу серед жіночих команд, чемпіон України з футболу серед дівочих команд вищої ліги, переможець міжнародного турніру розвитку УЕФА, учасник чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги (5 місце), 9 місце у рейтингу «Кращий молодий гравець України до 17 років».

Швець Сергій Андрійович, 2001 року народження, кандидат у майстри спорту України, член національної збірної команди України з боксу (резерв), чемпіон України серед юніорів, триразовий призер чемпіонатів України з боксу, призер міжнародних турнірів в Азербайджані та Білорусі.

Юрійчук Юлія Євгеніївна, 1998 року народження, майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (основний склад), переможець особистого чемпіонату України, кубку України, чемпіонату України серед юніорів та молоді до 23 років, командного чемпіонату України, учасник чемпіонату Європи (5 місце), чемпіонату Європи серед молоді до 23 років (9 місце).  

Прочитано 1022 разів