Четвер, 01 березня 2018 17:11

«ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» - ПОЗА КОНКУРЕНЦІЄЮ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
 

З двома кубками супер Гран-прі повернулися з VIII Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ» майстри хореографії уманського педуніверситету. У солідному колі майстрів танцю – не лише українських, а й зарубіжних - не було рівних уманчанам. Ансамбль сучасного танцю «Візаві» та ансамбль народного танцю «Яворина» здобули абсолютну першість на цьому представницькому творчому змаганні. У журі якого, між іншим, було чимало відомих всій Україні мистецьких імен. Досить назвати хоча б народну артистку України Аду Роговцеву (на фото).

Про широке представництво фестивалю, ініціатором якого є Міністерство культури України, свідчить те, що в ньому взяли участь хореографічні колективи різних танцювальних напрямків, вокалісти, вокальні ансамблі, хори, інструменталісти, театри з 23 областей України та 11 країн світу - Японії, Румунії, Болгарії, Словенії, Палестини, Грузії, Білорусі, Молдови, Татарстану, Вірменії.

Приємно, що й народний аматорський ансамбль «Софія» (керівник – Василь Семенчук) теж отримав диплом переможця І ступеня на фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ».

Yes

З нагородою.JPG

З фестивалю.JPG

Роговцева.JPG

За повідомленням прес-центру УДПУ
Прочитано 1751 разів