Четвер, 01 березня 2018 17:16

В Уманському НУС відбувся випуск магістрів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Щорічно наприкінці лютого в Уманському національному університеті садівництва відбувається знаменна подія – випуск магістрів. Це свято, якому притаманні водночас радісні і дещо сумні відтінки: вчорашні студенти, які протягом шести, здавалося б, довгих і разом з тим – таких швидкоплинних, років покидають стіни рідної Alma-mater, вирушаючи у широкий життєвий океан, аби підкорити найвищі професійні вершини.

Цьогорічне святкування було сповнене яскравих, непересічних емоцій: радості та далекоглядних поглядів і планів випускників і їхніх батьків, а ще – гордості та легкого суму викладацького складу.

В урочистій обстановці, під звуки гімну «Гаудеамус», випускники, затамувавши подих, завмерли в очікуванні звершення першого, найважливішого кроку в їхній професійній кар’єрі – отримання дипломів магістра.

Цьогоріч дипломи магістрів отримали понад 300 випускників шести факультетів університету, з них 55 одержали дипломи з відзнакою.

Тож щиро вітаємо випускників із завершенням навчання, з подоланням першої, найскладнішої, сходинки на шляху вагомих професійних перемог і досягнень та бажаємо успіхів, натхнення і прихильності долі!

Yes

Yes

Yes

Yes

За матеріалами прес-центру Уманського НУС

Прочитано 684 разів