Вівторок, 06 березня 2018 15:23

Відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

6 березня 2018 року, під головуванням заступника міського голови Ю. Малішевської, відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів міським транспортом, на якому було розглянуто наступне питання: «Про розгляд заяви директора ТОВ «АВП Теплодім» м. Житомир Пашківського О.В. (лист № 263/01 від 02.02.2018 р.) щодо затвердження тарифів на виробництво теплової енергії з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії в м. Умань для ІІ групи споживачів (бюджетні установи): м. Умань вул. Інститутська,1; м. Умань вул. Незалежності, 21».

В засіданні взяли участь члени робочої групи, а саме: член Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради В. Агеєнко, начальник відділу аудиту та фінансового контролю Уманської міської ради Т.  Білоус, секретар постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів І. Зікеєва, начальник відділу планування доходів та фінансування установ виробничої сфери фінансового управління Уманської міської ради В. Опенько, депутат міської ради, голова постійно діючої комісії  з питань управління комунальною власністю  В. Панчук, начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Т. Побережна, приватний підприємець, депутат міської ради В. Слонський, начальник відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради В. Харченко.

За результатами засідання робочої групи, було запропоновано винести пропозицію на розгляд виконавчого комітету Уманської міської ради щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету у розмірі: 1150,49 грн./Гкал (без ПДВ).

Прочитано 509 разів