Версія для друку
Середа, 07 березня 2018 14:00

Відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

07 березня відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовищана якому розглянули та обговорили  проекти рішень: «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Тищика,Успенською та Ломоносова», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Визволителів, Заньковецької, Семеренка та територією кладовища  «Нова Умань», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Небесної сотні, Садовою, Суровцової та Некрасова», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Незалежності, Щербаківського, Фортечною та Шухевича», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Молокова, Ломоносова, Горького та провулком Молокова», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Мазепи, площею Івангородською та провулком Миронюка Андрія» та «Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно - будівельного контролю Уманської міської ради у новій редакції», а також перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб.

     В роботі комісії взяли участь  секретар ради Л.М. Кирилюк,  завідувач сектору з питань комунальної власності та земельних відносин І.І. Гордієнко, начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру О.В. Корніюк та головний спеціаліст відділу державного архітектурно – будівельного контролю Р.Д. Шпильовий.

Прочитано 623 разів