П'ятниця, 16 березня 2018 15:59

Відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

16 березня відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на якому розглянули та обговорили  проекти рішень: «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Тищика, Київською та територією Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Садовою,  Малою Садовою, Олександрівською, Малофонтанною та територією Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України»,  «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями  Садовою і  територіями Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України», Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Уманської загальноосвітньої школи I –III ступенів №1 ім. О.С.Пушкіна»,  «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої територією стадіону, вулицями Кизила Андрія, Успенською, Тютюнника, Осташівським ставом та вулицею Грушевського», «Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Шевченка, Малофонтанною,  Гоголя та Садовою»,  «Про затвердження детального плану території  обмеженої вулицями Енергетичною, Залізничною та Одеською залізницею», «Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Павлова, Інтернаціональною, Черняховського та провулком Павлова», а також перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб.

     В роботі комісії взяли участь  секретар ради Л.М. Кирилюк,  завідувач сектору з питань комунальної власності та земельних відносин І.І. Гордієнко, головний спеціаліст відділу з питань комунальної власності та земельних відносин О.П. Скакун та начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру О.В. Корніюк.

Прочитано 556 разів