Понеділок, 19 березня 2018 15:08

В місті розпочався перший тур чемпіонату України з волейболу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

16 березня в Умані розпочався перший тур фінальних ігор чемпіонату України з волейболу серед команд першої ліги, у якому взяли участь команди:

  • «А-пілон», м. Умань;
  • «Академія ДПтС», м. Чернігів;
  • «Житичі», м. Житомир;
  • СК «Прибилів», смт. Тлумач Івано-Франківської області.

Уманська земля славиться гарними перемогами у спорті. В місті працює спортивна школа, спортивні клуби та громадські організації. Одна з них –громадська організація «Асоціація А-Пілон». На сьогоднішній день вона виконує велику роботу з розвитку волейболу у місті Умань серед дітей, молоді, дорослих та ветеранів. Така любов до волейболу привела у наше місто і такі поважні змагання, право у яких виступати своєю майстерністю здобула команда наших земляків. 

«Молодь у нашому місті дуже спортивна і славиться своїми спортивними досягненнями. Уманчани та я особисто вболіваємо за команду «А-пілон» та бажаємо їм тільки перемоги», - сказав на параді відкриття міський голова Олександр Цебрій.

Також до учасників звернувся з вітальним словом проректор Уманського національного університету садівництва, доктор економічних наук Михайло Мальований, який привітав учасників у стінах навчального закладу і побажав успіху та перемоги.

У першому турі команда «А-пілон» зазнала лише однієї поразки і має дуже гарні шанси на призові місця у чемпіонаті України.

Другий тур відбудеться у місті Житомир з 30 березня 2018 року.

Вболіваємо за наших і бажаємо їм лише перемоги.

Yes Yes

Прочитано 608 разів