Середа, 11 квітня 2018 08:38

В Умані розпочато ремонт доріг

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до рішення Уманської міської ради від  21 грудня 2017 року  № 2-42/7  «Про міський бюджет на 2018 рік»  на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Умані затверджені асигнування в сумі 3 млн. 832 тис. 493 грн.

10 квітня міський голова Олександр Цебрій провів брифінг, на якому повідомив, що підрядними організаціями м. Умань під контролем відповідних служб розпочато роботи з поточного ремонту дорожнього покриття.

«На сьогодні розпочато ремонтні роботи на вул. Дерев’янка. Надалі ці роботи будуть продовжені на вулицях Тепличній, Залізняка, Тищика, Тімірязєва,  Визволителів,  Івана Гонти, та площах Конституції, Перемоги, Івангородській, Гагаріна. Загальна вартість робіт на вказаних об’єктах становить 964 тис. грн.»,- сказав Олександр Володимирович.

Також очільник міста повідомив, що у 2018 році роботи з поточного ремонту дорожнього покриття будуть проведені на вулицях, що внесені до титульного списку об’єктів відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради.

На завершення міський голова акцентував увагу на весняному прибиранні та закликав уманчан долучитись до корисної і благородної справи з покращення благоустрою та привабливості міста.

 

Прочитано 1152 разів