Версія для друку
Четвер, 12 квітня 2018 12:40

Відбулась чергова сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

11 квітня під головуванням міського голови Олександра Цебрія відбулась  чергова сесія міської ради VІІ скликання, під час якої депутати розглянули понад 50 питань.

На 47 черговій сесії депутати міської ради розглянули низку питань.

Зокрема, заслухали звіт про виконання Програми вдосконалення інформаційно – аналітичного забезпечення розвитку матеріально – технічної бази Уманської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до бюджету міста Умань на 2017 рік.

Крім цього, погоджено внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017 року № 2-42/7 «Про   міський  бюджет на 2018 рік» та внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017 р. № 1-42/7 «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Умань на 2018 рік».

Також затверджено Положення про виконавчий комітет Уманської міської ради в новій редакції.

Погоджено інвестиційну програму КП «Уманьтеплокомуненерго» на 2018 рік та міську Програму створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та організації заходів, пов'язаних з проведенням їх технічної  інвентаризації на 2017-2020 роки в новій редакції.

На черговій сесії депутати міської ради затвердили стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та плану заходів щодо її реалізації в м.Умань.

Міські обранці погодили зміну назви КП «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та реорганізацію Уманської лікарні №2 в Комунальне некомерційне підприємство «Уманська психіатрична лікарня» Уманської міської ради.

На засіданні депутати розглянули звернення фізичних та юридичних осіб з питань: надання дозволів на розроблення документації із землеустрою;  поновлення (продовження) терміну користування земельними ділянками; розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок; надання дозволів на розроблення документації із землеустрою; затвердження  документації із землеустрою тощо.

На сесії були присутні  29  депутатів міської ради.

 

Прочитано 716 разів