Вівторок, 24 квітня 2018 16:44

Умань відвідала делегація ізраїльського міста Нацерет-Іліт

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 квітня в Умані з офіційним візитом побувала делегація ізраїльського міста-побратима Нацерет-Іліт. До Умані прибули керівники потужних ізраїльських підприємств на чолі з мером м. Нацерет-Іліт Роненом Плотом. Головною метою візиту стало налагодження економічної співпраці та пошук потенційних бізнес-партнерів.

Під час зустрічі, в якій також взяли участь провідні уманські підприємці, міський голова Олександр Цебрій презентував Умань як інвестиційно привабливе місто з великим туристичним, економічним та науково-освітнім потенціалом.

«Умань відкрита для нових партнерів, співробітництва, впровадження нових бізнес-проектів, які сприятимуть економічному зростанню міста», - зазначив Олександр Володимирович.

Серйозні наміри щодо співпраці підтвердив і мер міста Нацерет-Іліт Ронен Плот, наголосивши на тому, що ця зустріч - тільки перший крок і надалі відносини між порідненим містами будуть лише поглиблюватися.

У рамках перебування в Умані ізраїльські гості відвідали дендропарк «Софіївка» та могилу цадика Нахмана.

Нагадаємо, що 23 березня 2018 року було підписано договір про побратимство між містами Умань та Нацерет-Іліт, яким передбачено співпрацю у сфері економіки, культури, науки, спорту та туризму.

Yes Yes

YesYes 

Прочитано 994 разів