Четвер, 26 квітня 2018 16:45

Всеукраїнський табір, спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, "Хорунжий"

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 5 Плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки, затвердженого розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 2017 року № 743 та календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2018 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 15 березня 2018 року № 1126, Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та у співпраці з Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Луцька з 04 червня по 01 липня 2018 рокупроводитимуть у Волинській області (м. Ковель) чотири Всеукраїнських табори, спрямованих на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, "Хорунжий" (далі – табір). 

Метою табору є практична підготовка молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, а також відпрацювання військових навиків, а саме поводження зі зброєю, що в свою чергу сприятиме підвищенню престижу військової служби. 

У рамках заходу будуть проводитись заняття з освоєння військових спеціальностей: стрілецька підготовка, тактико-медична підготовка, розвідувальна підготовка, курс виживання та орієнтування на місцевості. 

Орієнтовні дати проведення таборів: 

"Хорунжий – I" ("Хорунжий" імені полковника Армії УНР П. Болбочана) – 04 – 10 червня 2018 року; 

"Хорунжий – II" ("Хорунжий" імені засновника УПА "Поліська Січ") – 11 – 17 червня 2018 року; 

"Хорунжий – III" ("Хорунжий" імені командира першої сотні УПА (ОУН (б)) Г. Перегіняка ("Коробки")) – 18 – 24 червня 2018 року; 

"Хорунжий– IV" ("Хорунжий" імені першого командира УПА на Волині В. Івахіва ("Сонара")) – 25 червня – 01 липня 2018 року. 

Кількість учасників одного табору 70 осіб (280 осіб загальна кількість учасників чотирьох таборів) із більшості областей України та міста Києва, серед яких представники військово-спортивних та військово-патріотичних клубів, військових ліцеїв віком від 14 до 18 років.

 

Звертаємось до вас з проханням розмістити на вашому веб-сайті та в обласних засобах масової інформації відомості про запланований Всеукраїнський табір "Хорунжий", що відбудеться на Волині (додаток 2).

Запрошуємо представників військових ліцеїв, громадських активістів та громадські організації з прикордонних районів, які долучаються до військово-патріотичного виховання дітей і молоді та бажають взяти участь у таборі. Рекомендовано молодим лідерам роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") та військово-патріотичних клубів!

Звертаємо вашу увагу, що витрати на проживання, харчування та проїзд в одну сторону здійснюється за рахунок організаторів. 

Інформацію про осіб, які бажають взяти участь у таборі необхідно подати до 02 травня 2018  року (бажаючі взяти участі у таборі "Хорунжий – І", "Хорунжий – ІІ) та до 15 травня 2018 року (бажаючі взяти участі у таборі "Хорунжий – ІІІ", "Хорунжий – ІV") згідно встановлених форм (додаток 1) на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/tQ1HtSqeCrnxxLiu1

Вимоги до учасників Всеукраїнських таборів, спрямованих на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, "Хорунжий І", "Хорунжий ІІ", "Хорунжий ІІІ", "Хорунжий ІV"

Шановні громадські активісти, які долучаються до військово-патріотичного виховання дітей і молоді,  які сприяють її готовності до виконання свого обов'язку із захисту Незалежності та територіальної цілісності України!

 

Прочитано 531 разів