Версія для друку
Вівторок, 29 травня 2018 16:56

55-річний ювілей відсвяткувало Уманське обласне музичне училище

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Уманське обласне музичне училище ім. П.Д.Демуцького є одним із чисельних мистецьких навчальних закладів України, покликаних поширювати естетичні знання серед мешканців міста і району, навчати юні таланти мистецтву музики, прививати справжній художній смак на зразках творів української та світової класики.

Сьогодні Уманське обласне музичне училище імені Порфирія Демуцького - вищий навчальний заклад І рівня акредитації, в якому здійснюється підготовка молодших спеціалістів із спеціальності «Музичне мистецтво». 

Нещодавно музичне училище відсвяткувало 55-річний ювілей.

На свято, були запрошені друзів, шанувальники й почесні гості.

З вітальним словом до ювілярів звернувся очільник міста Олександр Цебрій та вручив Подяки за багаторічну сумлінну працю, високий художній рівень виконавської майстерності, популяризацію української та світової музики, активну участь в культурно-мистецьких заходах та з нагоди 55-річчя заснування Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького:

1. Колективу Уманського обласного музичного училища ім. П.Д.Демуцького (в.о. директора – Інна Ряба);

2. Викладачам училища:

- Олексію Бугайчуку;

- Сергію Железняку;

- Сергію Ільніцькому;

- Ользі Клапатнюк.

«Відзначення славної дати навчального закладу – це глибокий аналіз пройденого шляху, а найголовніше – визначення нових напрямів підготовки студентської молоді. За час розвитку та плідної діяльності закладу незмінною є основна мета – це підготовка справжніх фахівців, національно свідомих громадян держави, творчих і духовно гармонійних особистостей», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 950 разів