Середа, 06 червня 2018 15:32

Зустріч з нагоди Дня журналіста

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

6 червня, в професійне свято українських журналістів, відбулася зустріч міського голови Олександра Цебрія з керівниками місцевих засобів масової інформації.

Очільник міста нагородив Почесними грамотами виконавчого комітету Уманської міської ради та Подяками Уманської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток журналістики, активну участь у висвітленні громадсько-політичного життя громади міста, високу професійну майстерність:

  • Олену Тржеснєвську, головного редактора комунального підприємства «Телекомпанія Умань»;
  • Наталію Савочку, генерального директора ТОВ «Телекомпанія «Сатурн- ТV»;
  • Світлану Козієнко, заступника головного редактора «Уманська зоря»;
  • Валерію Кондратенко, оглядача КП «Телекомпанія Умань».
  • Валентину Козицьку, Заслуженого журналіста України, члена Національної Спілки журналістів України.

Також Олександр Володимирович вручив цінні подарунки для колективів ЗМІ.

«Мені приємно, що ви, шановні журналісти, підтримуєте конструктивний діалог з владою, інформуєте громаду про розвиток та буденні справи нашого міста. Це надзвичайно важливо», - сказав міський голова Олександр Цебрій та побажав журналістам творчого натхнення, успіху та нових професійних здобутків.

Присутня на зустрічі багаторічний редактор газети «Уманська зоря» заслужений журналіст України Валентина Козицька, висловлюючи думку присутніх, сказала, що міському голові випала непроста місія керувати містом у цей складний час. А ЗМІ покликані налагоджувати конструктивний діалог влади і громади.  

Зустріч завершилася спільним фото.

 

Прочитано 885 разів