Версія для друку
Понеділок, 11 червня 2018 18:06

В Умані відбувся другий етап Чемпіонату України з ралі

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

За підтримки міського голови Олександра Цебрія вже вдруге в Умані відбувся 2-й етап Чемпіонату України з ралі – Ралі Умань.

9 червня у сквері імені Тараса Шевченка відбулося урочисте відкриття змагань на якому були присутні організатори, автоспортсмени, представники міської влади та громадськість міста.

Запрошені на чемпіонат гості відмітили важливість такої події, яка стала гарною традицією і відбувається в одному з мальовничих регіонів країни. 

На відкритті усіх розважав український музичний гурт «Вперше чую».

10 червня відбулись змагання серед ралістів на спецділянках «Умань», «Громи», «Ропотуха» та «Фурманка».

Серед учасників були екіпажі з Черкас, Києва, Донецька, Харкова, Одеси, Запоріжжя.

Перемогу на етапі «Умань» виборола команда Ultra GP Маньківка-Київ (Борис Ганджа та Євген Сокур).

Потішило ралі і кількістю уболівальників, їх було досить багато, як під час відкриття та закриття ралі, так і на спецділянках. Родзинкою змагання були і прямі ефіри, які тривали протягом усього ралі.

«Українське класичне ралі вже встигло полюбитися уманчанам. Сотні містян і наших гостей під час проведення змагань стають свідками гострої боротьби на спортивній трасі та майстерності українських ралістів.
Учасники цих змагань та численні вболівальники переконалися у нашій гостинності та бажанні сприяти розвитку автомобільного спорту», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

 

 

Прочитано 642 разів