Середа, 13 червня 2018 17:33

Відкриття новобудови

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

12 червня урочисто перерізали символічну стрічку міський голова Олександр Цебрій та генеральний директор підприємства ПрАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан з нагоди відкриття 9-поверхового житлового будинку по вулиці Європейська, 92 В.

Для міста це вагома подія, адже будівництво житла – це ознака розвитку міста і показник покращення якості життя уманчан. Варто відзначити, що у мікрорайоні «ДОСи» за останні роки вже виріс цілий житловий масив, зведений ферммашівцями. Одночасно з новобудовами облаштовується інфраструктура: тротуари, дороги, двори, дитячі майданчики, тощо.

Новосели щиро вдячні будівельникам, підрядникам, обслуговуючим організаціям, адже будинок запроектовано і збудовано з урахуванням всіх потреб майбутніх мешканців: 1-2- та 3-кімнатні квартири з індивідуальним газовим опаленням. Стіни новобудови зведено з утеплювачем (перлітом), що значно сприяє економії енергозатрат на опалення взимку та кондиціонування влітку, будинок обладнано безшумними ліфтами (ОТІС), а на входах в під’їзди облаштовані пандуси та прохідна кабіна ліфта, що дозволить людям з обмеженими можливостями безперешкодно потрапляти з ганку будинку на потрібний поверх.

«Якщо місто будується, то воно розвивається і живе. Тільки за минулий рік в Умані прийнято в експлуатацію 28,6 тис. кв. м загальної площі житла. У порівнянні до запланованого показника на 2017 рік обсяг прийнятого в експлуатацію житла зріс майже вдвічі. 
Одним із потужних забудовників в нашому місті є ПрАТ «Уманьферммаш». Дякую керівнику підприємства Анатолію Ліпкану, що незважаючи на різні періоди в державі, в тому числі і складні, підприємство все одно будує», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

 

Прочитано 1082 разів