П'ятниця, 22 червня 2018 15:57

«Громада, дружня до дітей та молоді»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Нещодавно відбулось засідання робочої групи щодо реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», за участі старшого консультанта Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) з впровадження ініціативи Громада, дружня до дітей та молоді Світлани Рогової, молодшого консультанта Катерини Ковзаленко та Єлизавети Тихонової.

Заступник міського голови Жанна Лозінська  привітала гостей та подякувала від громади міста за надану можливість бути обраними до групи муніципалітетів для реалізації програми «Громада, дружня до дітей та молоді» та за запрошення на Міжнародний форум, який відбувся 1 червня 2018 року за участі Прем'єр – міністра України Володимира Гройсмана та представників ЮНІСЕФ та ООН.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер зазначила, що пріоритетними питаннями громади нашого міста є безпечне та комфортне життя для дітей та молоді, створення умов для їх розвитку та самореалізації, підвищення рівня участі дітей та молоді в ухваленні рішень громади. Влада і члени громади постійно піклуються  про дітей і не хочуть зупинятися на досягнутому.

Тому, виявили бажання долучитися до міжнародного руху «Громада, дружня до дітей та молоді» що дасть змогу підвищити імідж нашого міста, яке не лише поважає права дитини, а й ставить інвестиції в дітей на перше місце.

Реалізація ініціативи сприятиме проведенню заходів для зростання благополуччя дітей та молоді, захисту їх інтересів, безпеки, а також поваги до їх точки зору.

Наразі ведеться активна робота з підготовки  аналітичного звіту щодо актуального положення дітей та молоді у громаді та визначення напрямків роботи реалізації ініціативи.

Маємо бажання реалізувати план дій та отримати статус «Громада, дружня до дітей та молоді»

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.

Прочитано 1232 разів