Понеділок, 25 червня 2018 16:18

Випускний вечір – крок у доросле життя

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими учителями, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

23 червня 2018 року на території Уманського національного університету садівництва 432 випускників закладів загальної середньої освіти міста Умань серед яких 32 випускники нагороджені: 18 золотими та 14 срібними медалями чекала приємна мить – свято випускників.

У заході взяли участь міський голова Олександр Цебрій, представники міської влади, депутати, начальники відділів, служб та управлінь міської ради, педагоги, учні, батьки, уманчани.

Традиційно, ведучими свята стали випускники: учень ЗОШ №5 Вадим Охота та учень НВК – міської гімназії Іван Сіренко. Не зважаючи на погоду усі юнаки та дівчата, які закінчили школу, були щасливими, їх переповнювали емоції. Родзинкою свята стало виконання Державного Гімну України народним самодіяльним ансамблем пісні і танцю «Хлібодари» Уманського національного університету садівництва.

З вітальним словом до випускників, їх вчителів, батьків та жителів міста з нагоди свята виступили міський голова Олександр Цебрій та начальник відділу освіти Оксана Мельник.

«Життєва дорога дуже мінлива і нелегка. І в кожного вона своя. Тож із безлічі доріг, шановні випускники, виберіть свою і йдіть сміливо та впевнено. Хай завжди поруч з вами будуть вірні друзі. Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі, любі наші діти!», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

Згадали на урочистостях і усіх тих, хто поклав своє життя на вівтар справедливості і свободи, виборюючи гідне майбутнє для українського народу. Право покласти квіти до могил та пам’ятних знаків загиблих уманчан у роки Другої Світової війни, зоні АТО, героям Небесної сотні було надано випускникам.

Прийшли привітати випускників і вихованці НВК №1 та НВК №24 та нагадати їм про безтурботне, світле дитинство. За традицією прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу, який подарували вихованці Зразкового художнього колективу «Журавка» НВК – міської гімназії.

По закінченню свята у вечірнє небо, під веселий галас глядачів, злетіли чисельні повітряні кульки. Нове, доросле життя розпочалося! Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь на добрий час!

Прочитано 852 разів