Версія для друку
Понеділок, 02 липня 2018 12:31

Відбулося засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 27 червня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю в освіті міста, плідну професійну діяльність та з нагоди ювілею від дня народження Юлію Мельник заступника директора з навчально-виховної роботи школи №11 та Людмилу Новіцьку заступника директора навчально-виховного комплексу №1. 

Також очільник міста оголосив Подяку міського голови м.Умань за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту осіб з інвалідністю з вадами зору та з нагоди 85-ої річниці створення Українського товариства сліпих Лідії Кравчук співголові громадської організації «Уманська ліга підприємців» та Ігорю Легедзі секретарю Уманської виробничо-територіальної первинної організації Українського товариства сліпих.

На засіданні члени виконавчого комітету затвердили перерозподіл видатків цільового фонду Уманської міської ради, перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік, фінансування видатків, пов’язаних з діяльністю із забезпечення становлення та розвитку місцевого самоврядування, а також погодили придбання комплектів ігрової форми та спортивного інвентарю. 

Було погоджено переведення садового будинку у жилий будинок та відмовлено у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Також члени виконкому затвердили організаційно-методичні вказівки з підготовки населення міста Умань до дій у надзвичайних ситуаціях на 2018 рік та погодили нові місця розташування сезонних об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та об’єктів з надання послуг у сфері розваг на території об’єктів благоустрою міста Умань.

На засіданні було затверджено Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради та погоджено штатний розпис комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради на 2018 рік.

Крім того, погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes

Yes

Yes

Прочитано 670 разів