Четвер, 05 липня 2018 13:00

До уваги учасників бойових дій АТО та учасників Революції Гідності

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради здійснює заходи щодо направлення на психологічну реабілітацію учасників бойових дій (АТО) та учасників Революції Гідності за рахунок коштів державного бюджету.

До суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» та ПрАТ «Санаторій «Мошногір’я».

Інформація про суб’єкти надання послуг із психологічної реабілітації:

ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» та ПрАТ «Санаторій «Мошногір’я» є безпосередніми надавачами послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції та/або учасників Революції Гідності.

Рівень кваліфікації фахівців відповідає вимогам пункту 5 Порядку застосування методів психологічного і психотерапевтичного впливу, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 15 квітня 2008 року № 199, зареєстрованого у Міністерстві юстиції 03 липня 2008 року за № 577/15268.

Стаж практичної роботи психологів з клієнтами не менше ніж 2 роки із проведенням супервізії особами з відповідною кваліфікацією, та досвідом надання послуг психологічної реабілітації, в тому числі, учасникам АТО.

Санаторії мають багаторічний досвід надання лікувальних послуг за різними напрямками санаторно-курортного лікування, штат закладів це також кваліфікований медичний персонал із досвідом оздоровлення різних категорій населення, в тому числі і учасників бойових дій АТО.

В разі потреби, до надання послуг із психологічної реабілітації, залучаються інші спеціалісти, зокрема соціальні педагоги, логопеди, психотерапевти, юрисконсульти. Рабілітолог та організатори культурно-дозвіллєвої діяльності працюють в штаті санаторіях, та мають відповідний фаховий рівень, що підтверджується дипламами про освіту державного зразка.

За більш детальною інформацією звертайтесь в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради:
вул. Садова, 9/5, каб. № 6, тел. 3-45-65, 067-760-85-74.

 

Прочитано 816 разів