Версія для друку
Понеділок, 09 липня 2018 15:47

Танцюристи Уманського НУС на європейській сцені

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Учасники народного самодіяльного ансамблю танцю «Нивка» Уманського національного університету садівництва на високому рівні представили Україну на міжнародному фольклорному фестивалі у Чорногорії. Яскраві та цікаві танцювальні номери підкорили серця як глядачів, так і організаторів фестивалю.

З 26 по 30 червня в містах Бар і Петровац відбувся Міжнародний фестиваль європейської культури, що вже п’ятий рік поспіль проводиться під егідою інтернаціональної міжкультурної організації «MIOFF». Фольклорні колективи з-понад 20 країн презентували надбання національної хореографічної спадщини. Учасники фестивалю отримали чудову нагоду познайомитися з новими людьми, налагодити дружні стосунки, а також насолодитися красою Балкан. Окрім екскурсій по мальовничих містах Чорногорії (Херцег-Новий, Будва, Бар, Тиват, Подгориця, Котор) уманська делегація відвідала культурну столицю Сербії - Новий Сад, та столицю Угорщини Будапешт.

Народний самодіяльний ансамбль танцю профспілок України «Нивка», у складі основної та підготовчої груп, продемонстрував три хореографічні композиції та гідно представив рідний університет і місто Умань на європейській сцені. Приємною несподіванкою для уманчан було запрошення від організаторів на міжнародні фестивалі у Македонії, Греції та Румунії. Колектив не зупиняється на досягнутому, впевнено рухаючись вперед до нових звершень та висловлює щиру вдячність за підтримку талановитої студентської та учнівської молоді ректору Уманського НУС Олені Непочатенко, деканам факультетів і завідувачу Центру культури і виховання студентів Петру Паєвському.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

За матеріалами прес-центру Уманського НУС

Прочитано 2271 разів